Strona główna / Usuń konto
Usuń konto i dane
Konto i jego dane możesz usunąć w każdej chwili. Poniżej jest, jak to zrobić w aplikacji albo zgłoszeniem na tej stronie.
W aplikacji
- Otwórz „Profil” → „Ustawienia”.
- Wybierz „Usuń konto”.
- Potwierdź.
Zgłoszenie usunięcia
Podaj adres e-mail, na który zarejestrowane jest konto. Potwierdzimy zgłoszenie na ten adres.
✓
Zgłoszenie przyjęte. Wyślemy wiadomość potwierdzającą na podany adres.
i
Dane usuwamy w ciągu 30 dni od potwierdzenia. Niektóre zapisy mogą być przechowywane dłużej, gdy wymaga tego prawo (na przykład dokumenty płatnicze).